خطای صفر: اولویتهای کالاهای ثبت سفارش با یکدیگر تفاوت دارد. برای رفع مشکل باید کالاهای با اولویت متفاوت تفکیک و در پروندهای مجزا ثبت شوند. خطای 98 : اطلاعات ثبت سفارش موجود در بانک با اطلاعات ثبت سفارش سامانه جامع تجارت مغایر است. در صورتی که پرونده در سامانه جامع تجارت در حال ویرایش است، پس از تکمیل ویرایش این مشکل به صورت خودکار حل میشود؛ در غیر این صورت با مرکز پشتیبانی سامانه جامع تجارت تماس بگیرید. خطای 99 : اشکالی در ارتباط با سامانه ثبتارش به وجود آمده است. برای رفع این مشکل از کانالهای ارتباطی سامانه جامع تجارت پیگیری کنید. خطای 101 : پرونده نیازمند دریافت مجوز تخصیص ارز از دستگاه مربوطه است(.پرونده خود را در سامانه جامع تجارت ایران ویرایش کرده با تغییر فیلد مهم مجوزهای ارزی نظیر حذف و افزودن مجدد یک مستند، مجددا از سازمان مجوزدهنده ارزی تایید بگیرد). در صورتی که اطلاعی از دستگاه مجوزدهنده تخصیص ارز ندارید، با مرکز تماس پشتیبانی سامانه جامع تجارت تماس بگیرید. خطای 102:در خصوص تامینکنندگانی که به طور کامل تأمین ارز شدهاند، با بروزرسانی گواهی ثبت آماری در بانک عامل مشکل مرتفع خواهد شد و تأمینکنندگانی که تأمین ارز نشدهاند با ویرایش پرونده در سامانه جامع تجارت ایران (حذف و افزودن مجدد یک مستند) نسبت به رفع مشکل اقدام نمایند.
در خصوص معافیت از شمول پرداخت مابهالتفاوت با توجه به تصویب نامه شماره 70220/ت مورخ 97/05/29 هیئت وزیران به استحضار میرساند، در صورتی که شماره ثبت سفارش شرکت در مورخ قبل 97/05/16 توسط بانک با نرخ رسمی تأمین ارز شده باشد، با عنایت به مفاد بند 3 تبصره تصویب نامه فوقالذکر، شرکت با تایید اداره کل تجهیزات پزشکی معاف از پرداخت مابهالتفاوت با نرخ رسمی میباشد.
ابتدا به سامانه جامع تجارت مراجعه کرده و پرونده مورد نظر را ویرایش کرده و این ویرایش باید به گونه ای باشد که پرونده برای اخذ مجوز به سامانه ttac ارسال شود(حذف و بارگذاری مجدد مستند یا بارگذاری جدید مستند). اگر پرونده در سامانه ttac تایید شود دو حالت وجود دارد: حالت اول: اعلام موافقت ،گروه کالایی 1 که در این صورت مشمول دریافت ارز دولتی می شود. حالت دوم: اعلام موافقت ،گروه کالایی 2 که در این صورت مشمول دریافت ارز نیمایی می شود.
به منظور اطلاع رسانی و شفافیت عملکرد، فهرست ثبت سفارشات اولویت یک، ارسالی به بانک مرکزی جهت تخصیص ارز با نرخ رسمی از تاریخ 97/06/24 منتشر شده و در هر بار ارسال فهرست به بانک مرکزی از طریق پورتال اداره کل اطلاع رسانی خواهد شد.
پیرو اطلاعیه " دستورالعمل توزیع تجهیزات پزشکی مشمول دریافت ارز رسمی" مورخ 97/06/20 اقدام گردد. سامانه توزیع کالاهای مشمول دریافت ارز در تاریخ 1397/06/12 توسط اداره فناوری اطلاعات تجهیزات پزشکی در پورتال imed رونمایی شده است.
پیرو مصوبه هیئت وزیران در جلسه مورخ 97/06/18 به پیشنهاد وزارت اقتصادی و دارایی و وزارت صمت و گمرک ایران، ثبت سفارش (با اعتبار حداکثر یک ماه برای ترخیص) جهت واردات کالا (به استثنای خودرو) که تا قبل از تاریخ تصویب این تصویب نامه (97/06/18) دارای قبض انبار اماکن گمرکی ، مناطق آزاد تجاری _ صنعتی و ویژه اقتصادی باشند بدون انتقال ارز و با ارز متقاضی بلامانع است.
پیرو اطلاعیه " ترخیص با حداقل اسناد " مورخ 97/06/03 اقدام گردد و" تعهدنامه ترخیص با حداقل اسناد" در سامانه تعهدات پورتال imed بارگذاری گردد.
این گروه از تامین کنندگان در صورتی که به بانک عامل مراجعه نمودند و مراحل بروز رسانی فیش بانکی ثبت سفارش( گواهی ثبت آماری)را نیز انجام داده اند ولی همچنان به منظور تخصیص ارز توسط بانک مرکزی نظیر "یورو اروپا" و "ین ژاپن" دچار مشکل هستند می بایست با مراجعه به کارتابل الکترونیکی خود در پرتابل imed در لینک "اعلام مشکلات ثبت سفارش، بانک و گمرک" نسبت به ثبت مشکل خود با عنوان مشکل بانکی و عدم تخصیص ارز اقدام نمایند. در غیر اینصورت مورد بررسی قرار نخواهند گرفت.همچنین فهرست های ارسالی به بانک مرکزی در سایت اداره کل منتشر می شوند.
بله- مطابق بند 8 آیین نامه اجرایی ماده 38 قانون مقررات واردات و صادرات، واردات قطعات یدکی بصورت ثبت سفارش بدون انتقال ارز (رایگان) امکان پذیر است. لذا متقاضیان می بایست به سامانه جامع تجارت و بانک عامل خود مراجعه نمایند. "اجزاء قطعات و لوازم مورد نیاز بررسی تعمیر و نگهداری و خدمات پس از فروش دستگاه های خارجی موجود در کشور توسط نمایندگی های مجاز، با کسب مجوزهای لازم قابل ترخیص است."
تهران، خ انقلاب اسلامی، نبش خیابان خارک، پلاک29
63420-66724309 66724386