حذف نمایش برخی از پروانه های تولید معتبر فاقد IRC و شناسه گذاری در بخش استعلام وب سایت اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی از تاریخ 1401/05/23 پیرو اطلاعیه های قبلی/ نمایش مجدد پس از اقدام شرکت برای دریافت IRC و انجام شناسه گذاری
|
پیگیری و تاکید بر لزوم شناسه گذاری کلیه تجهیزات و ملزومات پزشکی توسط شرکت های وارد کننده/ تا زمان شناسه گذاری، IRC مربوطه غیرفعال(و غیر قابل نمایش در سایت imed) خواهد شد و سیاست دهی به IRC مذکور متوقف و از فهرست ارسالی به بانک مرکزی خارج می گردد
|
اطلاعیه تخصیص ارز/ لزوم ویرایش فیش ارزی (گواهی ثبتآماری) / تخصیص ارز به صورت نرم افزاری توسط بانک بر اساس کدهای کارگزاری مربوط به منابع موجود مذکور صورت میپذیرد و بصورت پیامک به متقاضیان اطلاع رسانی میگردد
|
ضرورت تکمیل اطلاعات تامین مرداد ماه توسط کلیه شرکت های تامین کننده تجهیزات و ملزومات پزشکی (شامل اطلاعات موجودی انبار، موجودی گمرک، میزان درحال حمل و ..) در سامانه ttac/forecat حداکثر تا تاریخ 1401/5/8
|
در دسترس نبودن سامانه توزیع به منظور بروزرسانی از ساعت 17 تاریخ 1401/05/04 به مدت سه روز
|
چهارشنبه 19 مرداد 1401
جستجو پیشرفته
English
فارسی
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
معرفی اداره کل
اهداف و چشم انداز
ساختار سازمانی
تاریخچه مدیران اداره کل
ارتباط با اداره کل
ادارات
اداره نظارت بر تولید و کنترل کیفی
اداره صادرات
اداره تجهیزات پزشکی
اداره ملزومات پزشکی
اداره مواد و تجهیزات دندانپزشکی
اداره تجهیزات و فرآورده های آزمایشگاهی
اداره نظارت بر تامین و نگهداشت
اداره نظارت و بازرسی
اداره فناوری اطلاعات
اداره برنامه ریزی و پایش داده ها
گروه تحقیق و توسعه
دبیرخانه کمیته فنی و کمیته های تخصصی
روابط عمومی و بین الملل
دستورالعمل، فرآیند و فرم ها
موسسات همکار
موسسات صدور گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت (CB)
استعلام
تولیدکنندگان دارای پروانه ساخت
واحد های غیر صنعتی تولیدکننده ماسک
واردکنندگان مجاز تجهیزات پزشکی
صادرکنندگان دارای پروانه صادرات
فهرست تجهیزات پزشکی ثبت شده
قیمت تجهیزات مصرفی مورد تایید جهت مراکز
قیمت تجهیزات مصرفی مورد تایید جهت عموم مردم
استعلام ترخیص اقلام مجاز تا پایان سال 1395
عرضه کنندگان مجاز - محدود به کالای لیست پایه
شرکتهای توزیع کننده های مجاز – توزیعی و اصناف
شرکتهای کنترل کیفی
خدمات پس از فروش
شركتهاي ثالث ارائه دهنده خدمات پس از فروش
امتياز خدمات پس از فروش شركتها
شرکتهای ارائهدهنده خدمات بازیابی و تعمیرات اساسی
تعرفه خدمات پس از فروش
مصوبات عمومی کمیته تشخیص مصادیق تجهیزات پزشکی
مجوز فروش موقت
فهرست درختواره کالای تجهیزات پزشکی
فهرست رسمی تجهیزات پزشکی ایران
قیمت عرضه و توزیع کالاهای حفاظت فردی کرونا
سقف قیمت خرید اکسیژن سازهای ۶۰۰ لیتری بیمارستانی
سقف قیمت خرید اکسیژنساز کانتینری 600 لیتری بیمارستانی تولید داخل
سقف قیمت فروش مخازن اکسیژن
تامین کنندگان مجاز
شرکت های تولید کننده منسوج ملت بلون مورد تایید
قیمت نیمایی انواع دستکش پزشکی
سقف قیمت قطعات یدکی حلزون شنوایی
قیمت محصولات آلوگرافت تولیدی
سقف قیمت های ارشادی دستکش های وارداتی
سقف قیمت ارشادی خرید مراکز
سوالات متداول
سوالات ارزی
سایر سوالات
سوالات توزیع کالای مشمول دریافت ارز رسمی
سوالات رهگیری و ردیابی و کنترل اصالت کالاهای سلامت
اخبار
پاسخگویی الکترونیکی(تیکت)
گالری
اخبار گمرکی و ارزی
اخبار توزیع
میز خدمت الکترونیکی
سامانه IMED
خبرنامه
از سوی وزیر بهداشت؛
مصوبات چهارمین جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کروناویروس اعلام شد/ همه کارخانه های تولید ماسک، محلول های ضدعفونی کننده در کشور به صورت سه شیفت در حال فعالیت هستند، توزیع این محصولات انجام می شود/ البته 50 میلیون ماسک در حال واردات است
تاريخ:هشتم اسفند 1398 ساعت 11:55
|
کد : 4472
|
مشاهده: 9343
وزیر بهداشت گفت: به جای قرنطینه شهرها، در ستاد ملی مدیریت و مقابله با کروناویروس مقرر شد که محدودیت هایی برای عبور و مرور افراد مشکوک یا مبتلا به کووید19 را اعمال کنیم.
به گزارش وبدا، دکتر سعید نمکی در حاشیه نشست ستاد ملی مدیریت و مقابله با کروناویروس در وزارت بهداشت با اعلام این مطلب، اظهار داشت: در ورودی بسیاری از شهرهای پرتردد، تیم های بهداشتی مستقر می شوند و با بررسی درجه حرارت بدن با استفاده از تب سنج های دیجیتال، موارد مشکوک یا مبتلا به کووید19 را متوقف و به مدت 14 روز قرنطینه می کنند از همه عزیزان می خواهم که این مطالب را به دیگران منتقل کنند تا شرمنده مردم شریف ایران نشویم.
وی افزود: وقتی دو یا سه روز تعطیلی مدارس را اعلام می کنیم، مردم راهی مسافرت نشوند و یا خدای نکرده از منطقه ای آلوده به غیر آلوده و یا برعکس سفر کنند و اگر فردی در مبادی شهری، مشکوک به کروناویروس تشخیص دهیم، قطعا 14 روز در قرنطینه همان شهری که رفته نگه می داریم که باعث تلخکامی این افراد خواهد شد بنابراین تقاضا داریم که مردم سفرها را محدود کنند.
وزیر بهداشت در خصوص تعطیلی مدارس گفت: مقرر شد مدارس در مناطقی که موارد مثبت کووید19 در آنها شناسایی شده اند، در یک دوره سه روزه تعطیل شوند البته تصمیم قطعی جمعه شب به خانواده ها اعلام خواهد شد.
دکتر نمکی تصریح کرد: در مورد دانشگاه ها با توجه به اینکه دانشجویان یک هفته به مسافرت و نزد خانواده های خود رفته اند، برای ما سخت است که تشخیص دهیم چه فردی آلوده است یا خیر، مقرر شد که دانشگاه های دولتی و غیردولتی به مدت یک هفته دیگر تعطیل شوند البته این تصمیمات باید بر اساس مصوبه شورای عالی امنیت ملی به امضا و تایید رییس جمهوری برسد و ابلاغ شود.
وی ادامه داد: تعطیلی دانشگاه ها مشروط به حضور اساتید در محل کار خود ارائه دروس از طریق آموزش از راه دور به صورت مجازی است بنابراین دانشگاه ها تعطیل نیست و حتما اساتید باید در محل کار خود حاضر شوند و دانشجویان می توانند حاضر نشوند و آموزش ها را از راه دور دریافت کنند تا شبهه انتقال ویروس و آلودگی را در خوابگاه ها و کلاس های درس، نداشته باشیم و در مورد آموزش و پرورش نیز قرار شد برای روزهایی که دانش آموزان در مناطق آلوده برای آرامش خاطر خانواده ها و پرهیز از آلودگی، سرکلاس حاضر نمی شوند، حتما باید دروس به شکل از راه دور و با کمک صدا و سیما و فضای مجازی به آنها ارائه شود.
وزیر بهداشت خاطرنشان کرد: در ستاد ملی مدیریت و مقابله با کروناویروس در مورد بقاع متبرکه شامل آستان مقدس حضرت معصومه، حرم مطهر رضوی، شاهچراغ و همچنین حرم حضرت عبدالعظیم، امامزاده صالح و سایر بقاع متبرکه شلوغ مقرر شد که محدودیت ورود به حرم را اعلام کنیم و افراد فقط بتوانند از درون صحن و حیاط این اماکن، زیارت کرده و سلام بدهند البته در وزارت بهداشت، پیشنهاد دیگری داشتیم اما با اکثریت آرای حاضر در ستاد به این جمع بندی رسیدیم که فعلا در ورود به حرم محدودیت اعمال کنیم.
دکتر نمکی اضافه کرد: محدودیت به ورود به حرم در بقاع متبرکه به این شرط اعمال می شود که در بدو ورود به صحن و حیاط این اماکن، نکات بهداشتی از جمله آموزش های بهداشتی، نصب ماسک، ضدعفونی کردن دست ها و عبور بی وقفه زائران انجام شود و زائران نباید بمانند و تجمع کنند و خادمین نیز برای هدایت مردم از صحن و عدم توقف در یک محل، مستقر خواهند شد.
وی یادآور شد: در مورد نماز جمعه نیز مقرر شد در مناطق آلوده به ویروس کووید19، برپایی نماز جمعه برای یک هفته متوقف شود البته این تصمیمات، مقطعی است و با پیشرفت کار شاید این تصمیمات سخت تر و شاید هم روان تر شود و همه اینها منوط به تایید و امضای رییس جمهور و ابلاغ این تصمیمات است.
وزیر بهداشت اظهار داشت: خوشبختانه از امروز سامانه 4030 در کل کشور برای تقویت سرعت در پاسخگویی به سوالات مردم در مورد بیماری کووید19 راه اندازی شد و مردم قبلا سوالات خود را با سامانه 190 مطرح می کردند و مدت زیادی برای دریافت پاسخ، منتظر می مانند اما سامانه 4030 از امروز با کمک ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) برای پاسخگویی به مردم راه اندازی شده است.
دکتر نمکی اظهار داشت: خوشبختانه سیگنال هایی که از وضعیت بیماری کووید19 در کشور دریافت می کنیم، امیدوار کننده است گرچه شاهد افزایش تعداد موارد مثبت ابتلا به کووید19 در کشور هستیم اما خوشحالیم که افراد رو به بهبود روند افزایش دارند و تعداد قابل توجهی از بیماران مبتلا به این ویروس از بیمارستانها ترخیص شده اند و حدود 30 نفر از بیماران در قم کاملا بهبود یافته ترخیص شدند و اگر این روند ادامه پیدا کند و مردم نکات بهداشت فردی و عمومی را رعایت کنند، آینده روشنی برای مهار بیماری با همکاری بین بخشی می بینیم.
وی ادامه داد: در حال حاضر همه برای مقابله با کروناویروس همانند دوران دفاع مقدس و شرایط ویژه کشور، به صحنه آمده و نیروهای مسلح، اجرایی و سازمان های مردم نهاد برای مهار ویروس کرونا به وزارت بهداشت کمک می کنند.
وزیر بهداشت در خصوص برگزاری جلسه ستاد ملی مدیریت و مقابله با کروناویروس گفت: با چندین نفر از وزرای دولت، نمایندگان نیروهای مسلح، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) و برخی از دستگاه های اجرایی دیگر، جلسه ای نسبتا طولانی و مفصل داشتیم و در این نشست، کمیته های مختلفی برای مسئولیت های مختلف و روسای این کمیته ها که اعضای اصلی این ستاد هستند، مشخص شدند و اهداف و وظایفی برای این کمیته ها در نظر گرفته شد که قرار شد ابلاغ شود.
دکتر نمکی ادامه داد: مقرر شد که ستادهای استانی مدیریت و مقابله با کروناویروس در استانها تشکیل شود که به زودی ابلاغ می شود. همچنین در مورد ارائه اخبار و اطلاع رسانی نیز مقرر شد که راه های مشخصی را دنبال کنیم و کماکان وزارت بهداشت و سازمان صدا و سیما به عنوان کانال اصلی ارائه اخبار و اطلاع رسانی با هماهنگی سایر دستگاه ها، کار خود را ادامه می دهند.
وی در خصوص توزیع بسته های بهداشتی و آموزشی بین مردم، گفت: خوشبختانه توزیع این بسته ها در قم انجام شده و با کمک بسیج و همکاران خودمان این بسته ها در بیش از 200 هزار خانواده قمی توزیع شده و در گیلان نیز این کار شروع شده است.
وزیر بهداشت تاکید کرد:
همه کارخانه های تولید ماسک، محلول های ضدعفونی کننده در کشور به صورت سه شیفت در حال فعالیت هستند و به محض اینکه تولیدات آنها به دست ما برسد و به حد مناسبی از ذخیره برسیم، توزیع این محصولات انجام می شود همچنین با افزایش تولیدات الکل و مواد شوینده، این محصولات برای عرضه به داروخانه ها داده می شود و امیدواریم که شنبه به شکل انبوه شاهد عرضه الکل و مواد شوینده در داروخانه ها باشیم.
دکتر نمکی خاطرنشان کرد:
محلول ضد عفونی کننده و ماسک نیز در محل هایی مانند ایستگاه های اتوبوس، مترو سعی می کنیم که تا اوایل هفته آینده توزیع کنیم البته 50 میلیون ماسک در حال واردات است که فردا بخشی از آن به ما تحویل می شود که قرار است ماسک های مخصوص و لباس های محافظتی را در بین پرسنل بهداشتی و درمانی توزیع کنیم و در اماکن عمومی نیز ماسک به صورت رایگان توزیع خواهد شد البته بعد از اینکه ذخیره سازی به حد مطلوب رسید، در داروخانه ها نیز توزیع می شود.
وی در خصوص اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا در مورد عدم شفافیت اطلاع رسانی ایران برای بیماری کووید19، گفت: بنده اگر بخواهم دروغگوترین رژیم دنیا را معرفی کنم، یکی رژیم صهیونیستی و دیگری رژیم آمریکا است. سه روز پیش گروهی از کره جنوبی به سرزمین های اشغالی سفر کرده بودند و وقتی به کره جنوبی رسیدند، 9 نفر از آنها مبتلا به کووید19 بودند و این نشان می دهد که رژیم صهیونیستی به عنوان یکی از بزرگترین دروغگویان تاریخ، یکی از موارد ابتلا به این ویروس را اعلام نکرده بود و متاسفانه تعدادی از توریست های کره جنوبی در این سرزمین های اشغالی مبتلا به ویروس کووید19 شده بودند.
وزیر بهداشت تاکید کرد: بزرگترین دروغ آمریکایی ها این بود که می گفتند دارو و تجهیزات پزشکی را از تحریم ها خارج کردیم و متاسفانه اخیرا به سوییسی ها اجازه محدود حدود 2 میلیون یوریی واردات دارو به ایران دادند در حالیکه ما تا کنون حدود 3 میلیارد یورو واردات دارو و تجهیزات پزشکی به کشور داشته ایم و یک روز نگذاشتیم مردم بدون دارو و تجهیزات پزشکی بمانند و علیرغم این دروغ بزرگ آمریکایی ها، مجبور شدیم تحریم ها را از راه های مختلف دور بزنیم.
دکتر نمکی تاکید کرد: آنچه در مورد کروناویروس تا کنون به مردم اعلام کرده ایم، منطبق بر واقعیت است و روزی در مورد آمار و اطلاعات به صورت مفصل تر با مردم سخن خواهم گفت. تحریم ها در گردش کار ما، اثراتی داشت گرچه نگذاشتیم مردم کمبود دارو و تجهیزات پزشکی را احساس کنند اما این محصولات را گران تر تهیه کردیم و از راه های سخت تر، وارد کردیم و مردم در برخی برهه ها، اذیت شدند.
air.ir/ZwqwVao
ضمائم:
مطالب مرتبط:
برچسب ها :
وزیر بهداشت
,
مصوبات
,
ستاد ملی مدیریت
,
کرونا ویروس
,
تولید داخل
,
ماسک
,
محلول ضدعفونی
,
توزیع
,
رعایت بهداشت
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
Sending ...
نظر سنجی
مفید بود
مفید نبود
نیاز به اطلاع رسانی بیشتر دارد
نظری ندارم
http://imed.ir/News//4472
نظرسنجی
میزان سهولت دسترسی به اطلاعات مورد نیاز در وب سایت IMED چگونه می باشد؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
آمار بازدید
بازديد امروز
12,455
بازديد اين هفته
94,950
بازديد اين ماه
296,292
کل بازديدها
11,557,836
تعداد بازديد اين صفحه:                  35,024,288
پیوندها
وبدا- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سازمان غذا و دارو
سامانه TTAC سازمان غذا و دارو
سامانه جامع تجارت ایران NTSW
اتحادیه، انجمن، اصناف تجهیزات پزشکی
سامانه آموزش کارکنان
اتوماسیون مکاتبات اداری(چارگون)
رایانامه (پست الکترونیک ویژه کارکنان)
سایر
آدرس
تهران، خ انقلاب اسلامی، نبش خیابان خارک، پلاک29
63420-66724309
66724386
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز