حذف نمایش برخی از پروانه های تولید معتبر فاقد IRC و شناسه گذاری در بخش استعلام وب سایت اداره کل تجهیزات و ملزومات پزشکی از تاریخ 1401/05/23 پیرو اطلاعیه های قبلی/ نمایش مجدد پس از اقدام شرکت برای دریافت IRC و انجام شناسه گذاری
|
پیگیری و تاکید بر لزوم شناسه گذاری کلیه تجهیزات و ملزومات پزشکی توسط شرکت های وارد کننده/ تا زمان شناسه گذاری، IRC مربوطه غیرفعال(و غیر قابل نمایش در سایت imed) خواهد شد و سیاست دهی به IRC مذکور متوقف و از فهرست ارسالی به بانک مرکزی خارج می گردد
|
اطلاعیه تخصیص ارز/ لزوم ویرایش فیش ارزی (گواهی ثبتآماری) / تخصیص ارز به صورت نرم افزاری توسط بانک بر اساس کدهای کارگزاری مربوط به منابع موجود مذکور صورت میپذیرد و بصورت پیامک به متقاضیان اطلاع رسانی میگردد
|
ضرورت تکمیل اطلاعات تامین مرداد ماه توسط کلیه شرکت های تامین کننده تجهیزات و ملزومات پزشکی (شامل اطلاعات موجودی انبار، موجودی گمرک، میزان درحال حمل و ..) در سامانه ttac/forecat حداکثر تا تاریخ 1401/5/8
|
در دسترس نبودن سامانه توزیع به منظور بروزرسانی از ساعت 17 تاریخ 1401/05/04 به مدت سه روز
|
چهارشنبه 26 مرداد 1401
جستجو پیشرفته
English
فارسی
Toggle navigation
صفحه نخست
درباره ما
معرفی اداره کل
اهداف و چشم انداز
ساختار سازمانی
تاریخچه مدیران اداره کل
ارتباط با اداره کل
ادارات
اداره نظارت بر تولید و کنترل کیفی
اداره صادرات
اداره تجهیزات پزشکی
اداره ملزومات پزشکی
اداره مواد و تجهیزات دندانپزشکی
اداره تجهیزات و فرآورده های آزمایشگاهی
اداره نظارت بر تامین و نگهداشت
اداره نظارت و بازرسی
اداره فناوری اطلاعات
اداره برنامه ریزی و پایش داده ها
گروه تحقیق و توسعه
دبیرخانه کمیته فنی و کمیته های تخصصی
روابط عمومی و بین الملل
دستورالعمل، فرآیند و فرم ها
موسسات همکار
موسسات صدور گواهینامه سیستم مدیریت کیفیت (CB)
استعلام
تولیدکنندگان دارای پروانه ساخت
واحد های غیر صنعتی تولیدکننده ماسک
واردکنندگان مجاز تجهیزات پزشکی
صادرکنندگان دارای پروانه صادرات
فهرست تجهیزات پزشکی ثبت شده
قیمت تجهیزات مصرفی مورد تایید جهت مراکز
قیمت تجهیزات مصرفی مورد تایید جهت عموم مردم
استعلام ترخیص اقلام مجاز تا پایان سال 1395
عرضه کنندگان مجاز - محدود به کالای لیست پایه
شرکتهای توزیع کننده های مجاز – توزیعی و اصناف
شرکتهای کنترل کیفی
خدمات پس از فروش
شركتهاي ثالث ارائه دهنده خدمات پس از فروش
امتياز خدمات پس از فروش شركتها
شرکتهای ارائهدهنده خدمات بازیابی و تعمیرات اساسی
تعرفه خدمات پس از فروش
مصوبات عمومی کمیته تشخیص مصادیق تجهیزات پزشکی
مجوز فروش موقت
فهرست درختواره کالای تجهیزات پزشکی
فهرست رسمی تجهیزات پزشکی ایران
قیمت عرضه و توزیع کالاهای حفاظت فردی کرونا
سقف قیمت خرید اکسیژن سازهای ۶۰۰ لیتری بیمارستانی
سقف قیمت خرید اکسیژنساز کانتینری 600 لیتری بیمارستانی تولید داخل
سقف قیمت فروش مخازن اکسیژن
تامین کنندگان مجاز
شرکت های تولید کننده منسوج ملت بلون مورد تایید
قیمت نیمایی انواع دستکش پزشکی
سقف قیمت قطعات یدکی حلزون شنوایی
قیمت محصولات آلوگرافت تولیدی
سقف قیمت های ارشادی دستکش های وارداتی
سقف قیمت ارشادی خرید مراکز
سوالات متداول
سوالات ارزی
سایر سوالات
سوالات توزیع کالای مشمول دریافت ارز رسمی
سوالات رهگیری و ردیابی و کنترل اصالت کالاهای سلامت
اخبار
پاسخگویی الکترونیکی(تیکت)
گالری
اخبار گمرکی و ارزی
اخبار توزیع
میز خدمت الکترونیکی
سامانه IMED
خبرنامه
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو:
تولید ماسک سه لایه در کشور از 150 هزار عدد در روز به سه میلیون رسید/ تولید ماسک های N95 یا فیلتردار مخصوص از 5 هزار عدد در روز به روزانه 170 هزار عدد افزایش یافته است/ علاوه بر تامین نیازهای کشور، در زمینه صادرات نیز می توانیم فعال باشیم
تاريخ:اول ارديبهشت 1399 ساعت 23:33
|
کد : 4573
|
مشاهده: 12700
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو گفت: در حال حاضر بحران ناشی از کمبود اقلام محافظتی برای نیروهای بهداشتی و درمانی را پشت سر گذاشته ایم و امروز می توانیم امیدوار باشیم که علاوه بر تامین نیازهای کشور، در زمینه صادرات نیز فعال باشیم.
به گزارش وبدا، دکتر محمد رضا شانه ساز در نشست خبری با اصحاب رسانه که به صورت ویدیوکنفرانس در کمیته اطلاع رسانی قرارگاه مقابله با کرونا در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت:در حال حاضر بحران ناشی از کمبود اقلام محافظتی برای نیروهای بهداشتی و درمانی را پشت سر گذاشته ایم و امروز می توانیم امیدوار باشیم که علاوه بر تامین نیازهای کشور، در زمینه صادرات نیز فعال باشیم.
دکتر شانه ساز گفت: تا قبل از شیوع کرونا، تولید ماسک در کشور پایین و در حد تولید 150 هزار ماسک سه لایه در روز بود اما امروز به حدود سه میلیون عدد در روز افزایش یافته است.
وی افزود: تولید ماسک های N95 یا فیلتردار مخصوص که مورد استفاده نیروهای درمانی باید قرار گیرد، کمتر از 5 هزار عدد در روز بود اما امروز تولید این نمونه ماسک در کشور به روزانه 170 هزار عدد افزایش یافته است. همچنین در زمینه تولید الکل و ژل ها و محلول های ضدعفونی کننده، ظرفیت تولید در کشور بسیار محدود و روزانه حدود 180 هزار لیتر بود اما امروز روزانه بیش از 400 هزار لیتر الکل استحصال می شود و در زمینه تولید محلول و ژل های ضدعفونی کننده مورد استفاده قرار می گیرد.
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو گفت: خوشبختانه در زمینه تولید محلول و ژل های ضدعفونی کننده در کشور، مشکل و کمبودی نداریم بلکه بسیاری از صنایع و کارخانه ها، این محصولات را به مقدار کافی تولید و ذخیره کرده اند و برخی از آنها مجوز صادرات می خواهند که تا این لحظه موافقت نکرده ایم و منتظر هستیم تا به مقدار کافی در کشور ذخیره شود.
دکتر شانه ساز خاطرنشان کرد: در مورد لباس های ایزوله که در بخش های ویژه بیمارستانی مورد استفاده قرار می گیرد، ظرفیت تولید ما در شرایط معمول، کمتر از دو هزار عدد در روز بود و پارچه مورد نیاز آن نیز وارداتی بود اما در این زمینه با همکاری وزارت صمت، صنایع، بسیج اصناف به نقطه ای رسیده ایم که قادر هستیم روزانه 100 هزار متر پارچه و 40 هزار دست لباس های ایزوله را تولید کنیم و کیفیت پارچه مورد استفاده در این لباس ها، به مراتب بهتر از نمونه های وارداتی از کشورهای صاحب نام است که قیمت آن یک چهارم تا یک پنجم، نمونه های وارداتی است.
وی افزود: خوشبختانه همکاری های بین بخشی در شرایط مقابله با کرونا، بسیار تقویت شده و هر روز با همکاران مان در وزارت صمت، سازمان حمایت، تعزیرات جکومتی، قوه قضاییه، صدا و سیما جلسات بسیار خوبی داریم. همچنین فرایندهای صدور مجوز، کنترل و سایر فرایندها از جمله واردات که در دوران گذشته، چندین ماه به طول می انجامید، در کمتر از 24 ساعت انجام می شود و به معاونت های غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی کشور تفویض اختیار کردیم که برای تولید محصولات مختلف، اختیار صدور مجوز به واحدهای تولیدی را داشته باشند.
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو اظهار داشت: سازمان غذا و دارو و وزارت صمت از ابتدای شیوع کرونا تا امروز، هر روز فعالیت داشته اند و هر روز شاهد صدور مجوز برای بخش های مختلف هستیم. در زمینه تولید لباس های محافظتی برای کادر درمانی، قرارداد ساخت و دوخت 600 هزار دست لباس را منعقد کرده ایم و به دنبال ذخیره سه میلیون عددی لباس محافظتی در کشور هستیم.
دکتر شانه ساز خاطرنشان کرد: یکی از برنامه ها و سیاست های اصلی سازمان غذا و دارو در سال گذشته و امسال، توجه و تاکید بر رونق تولید است و در حالیکه خیلی از کشورها سرگرم تحریم ایران بودند و تصور می کردند که می توانستند برای کشور ما مشکل ایجاد کنند، امروز شاهد هستند که با تکیه بر مردم و تولید کنندگان داخلی، نیازهای کشور را برطرف کرده ایم.
وی یادآور شد: در حال حاضر هنوز هیچ دارویی در دنیا تولید نشده که برای درمان قطعی بیماری کووید19 مورد استفاده قرار گرفته باشد اما همه داروهایی که کاندیدای اثربخشی درمانی هستند، در ایران تولید می شوند و از این بابت، نگرانی نداریم.
معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در خصوص تاثیرگذاری داروی "رم دسیویر" برای درمان بیماران کووید19، گفت: این دارو یکی از کاندیداهایی است که احتمال می دهند می تواند در درمان بیماران کووید19 موثر باشد و خوشبختانه در خصوص این دارو صرف نظر از اثربخشی یا عدم اثربخشی آن، بخشی از طریق واردات تامین شده و در مرحله مطالعات بالینی قرار گرفته است.
دکتر شانه ساز اظهار داشت: یکی از شرکت های تولید کننده دانش بنیان در کشور برای تولید این دارو، اعلام آمادگی کرده و عنوان کرده که اگر دارو از ما پیش خرید شود، می توانیم ظرف یکی دو ماه، دارو را تحویل می دهد اما منتظر هستیم تا کمیته علمی کرونا، اثربخشی و ایمنی این دارو را پس از انجام مطالعات بالینی، تایید کند.
وی در خصوص تاییدیه سازمان غذا و دارو برای برخی تجهیزات و ویروس یاب که در روزهای اخیر رونمایی شد، گفت: در این زمینه، مدارک و اطلاعاتی به ما ارائه شده اما باید بررسی کنیم و با توجه به مستندات و نتایج آزمایشگاهی و مطالعات بالینی که انجام می شود، اگر مورد تایید باشد، مجوزهای لازم را صادر خواهیم کرد.
https://behdasht.gov.ir/206773
ضمائم:
مطالب مرتبط:
برچسب ها :
معاون و رئیس سازمان غذا و دارو
,
افزایش
,
تولید
,
ماسک پزشکی
,
ماسک N95
,
لباس محافظ
آدرس ايميل شما:
آدرس ايميل دريافت کنندگان
Sending ...
نظر سنجی
مفید بود
مفید نبود
نیاز به اطلاع رسانی بیشتر دارد
نظری ندارم
http://imed.ir/News//4573
نظرسنجی
میزان سهولت دسترسی به اطلاعات مورد نیاز در وب سایت IMED چگونه می باشد؟
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
آمار بازدید
بازديد امروز
12,455
بازديد اين هفته
94,950
بازديد اين ماه
296,292
کل بازديدها
11,557,836
تعداد بازديد اين صفحه:                  35,258,254
پیوندها
وبدا- وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
سازمان غذا و دارو
سامانه TTAC سازمان غذا و دارو
سامانه جامع تجارت ایران NTSW
اتحادیه، انجمن، اصناف تجهیزات پزشکی
سامانه آموزش کارکنان
اتوماسیون مکاتبات اداری(چارگون)
رایانامه (پست الکترونیک ویژه کارکنان)
سایر
آدرس
تهران، خ انقلاب اسلامی، نبش خیابان خارک، پلاک29
63420-66724309
66724386
طراحی و توليد نرم افزار :
نوآوران فناوری اطلاعات امروز